Slika Dual automatsko kompjutersko kućno lečenje

 
 


Dual automatsko kompjutersko kućno lečenje

Cena: € 120,00

Na zalihama

PDV od 20% je uključen u cenu, troškovi isporuke nisu uključeni

- Potpuno Automatsko Lečenje kod Kuće - Uklanja Bol i Bolest - Dva Kanala (Dual) za Terapiju

Zašto je NAJBOLJI?

∙ Automatsko Lečenje 

-Snižava Krvni Pritisak

∙ Efikasno Uklanja Bol

∙ Podmladjuje Lice

- Lepota i Mršavljenje

∙ 5 Načina Lečenja

∙ Nema Neželjene Efekte

∙ Lako Rukovanje 

- Ekran, Kontrola Vremena

∙ Lagan, Malih Dimenzija: Veličina 7.5x12.5x2cm Neto težina 0.1Kg

Ne trebaju vam uputstva ili znanje doktora. Lekomat sve radi automatski - otkriva i leči sve bolesti istovremeno, čime se postiže najveća moguća efikasnost lečenja.

Jedan od novijih visoko efikasnih aparata za kućno lečenje iz Medikomat® serije koji potpuno automatski leči mnoge bolesti, uklanja bolove, snižava krvni pritisak, podmladjuje lice, smanjuje težinu, stimuliše mišiće i poboljšava opšte zdravstveno stanje. Aparat je kombinacija tradicionalne Kineske akupunkturologije i moderne elektronske tehnologije, vrlo je bezbedan, ne prodire kroz kožu, nema štetnih efekata. Aparat obavlja funkcije elektroterapije i akupunkture, vraćajući normalne funkcije patoloških organa, deluje preventivno i leči bolesti i održava zdravlje pomoću prirodne fizioterapije.

tenstherapy2

Terapija: Prema teoriji tradicionalne kineske medicine, bolesti su uzrokovane blokadom meridijan kanala u telu. "Blok izaziva bol; nema bloka, nema bola." Naš uredjaj daje 6 vrsta specijalnih audio frekventnih impulsa koji će otvoriti blokade u meridijan kanalu u ljudskom telu. Stimulacijom akupunkturnih tačaka na uhu, tretmanom se može postići:

Snižavanje krvnog pritiska: Sve što pacijent treba da uradi je da postavi ušne štipaljke na ulegnuću zadnjeg dela uha. Aparat deluje kod korisnika sa primarnom hipertenzijom i sekundarnom hipertenzijom.

Opšte poboljšanje zdravlja: Česta upotreba našeg uredjaja će poboljšati vaš imunitet i odložiti starenje svake ćelije, tako da vas čini jačim i energičnim, i drži vas u dobrom zdravstvenom stanju.

Lepota i Podmladjivanje Lica: Uredjaj je pokazao obećavajuće rezultate kod bora, bubuljica, akni, pega, očnih kesica i podočnjaka itd. Česta upotreba može vratiti rumenilo i glatkoću vašoj koži. Ušne elektrode stimulišu odgovarajuće akupunkturne tačke koje odgovaraju obolelim organima, žlezdama, hormonima i nervnom sistemu, dok ušna štipaljka tretira tačke lica. Uredjaj poboljšava endokrini sistem, poboljšava mikrocirkulaciju tela, razbija melanin i aktivira rast ćelija. Kao rezultat toga, vaše lice postaje rumeno i svetlo, a vaša koža glatka i elastična. U medjuvremenu, postoji definitivan uticaj na smanjenje telesne težine, dok se koristi na odgovarajuci način.

Electrode za Gubitak Težine: Aparat daje različite analogne impulse koji deluju na ljudsko telo tako da poboljšavaju cirkulaciju krvi i metabolizam, sagorevaju masti i obnavljaju mišiće, redovnom upotrebom mogu pomoći da se izgubi težina.

Viber: (Srbija) 63 310584 - Poručivanje telefonom
Ponedeljak - Subota, 09:00 - 18:00Informacije o proizvodu


Kategorija: Kućna dijagnostika i lečenje

Brend: Medicomat