Kvantna analiza - uređaji za kvantnu dijagnostiku i terapiju (kvantnaanaliza.com) nudi sledeće načine isporuke:

Србија

  • Kurirskom službom - pouzećem, Isporuka u 1-2 dana, € 0,00, Besplatna isporuka za porudžbine preko € 120,00

Uslovi za povraćaj kupljenog Medicomat uređaja:

O našoj politici povraćaja robe
kvantnaanaliza.com obezbeđuje povraćaj a za većinu uređaja u roku od 30 dana od prijema robe.Na ovoj stranici možete se informisati o uslovima povraćaja robe. Većina Uređaja koja se prodaje na našoj prodavnici u skladu je sa generalnim uslovima povraćaja robe, ali za neke ponuđene uređaje važe drugačiji uslovi koji su povezani uz te konkretne uređaje.

Kvantnaanaliza.com vam omogućava povraćaj robe iu bilo kog razloga, pod uslovom da uređaj nije bio korišćen u bilo kom trenutku u roku od 30 dana.Ukoliko vraćate proizvod koji nije bio otvoren ni korišćen, Kvantanaliza.com će vratiti pun iznos cene u roku od 30 dana. Ukoliko vraćate otvoren uređaj, umanjimo iznos plaćene cene za 20 do 50%. Kvantnaanaliza.com neće prihvatiti reklamaciju i potraživanje povraćaja novca za uređaj koji je umrljan, izmenjen, korišćen, ili oštećen na bilo koji način. Svi zahtevi za povraćaj novca biće istraženi u skladu sa prodajnom politikom brenda Medicomat.. Povraćaj novca izvršićemo uplatom na vašu kreditnu karticu kojom ste platili. 


Uslovi za Refundaciju
- Uređaj mora biti u originalnom/novom stanju 

- Uređaj mora biti vraćen u originalnom pakovanju i sa svim pratećem delovima.

- Duplirane porudžbine, slučajne porudžbine, nikada korišćen uređaj će biti dobiti povraćaj uplate izuzev troškova slanja.
- Oštećeni uređaji u toku transporta ili sa fabričkom greškom mogu biti vraćeni u roku od 30 dana.

- Nakon što primimo vaš uređaj sa zahtevom za povraćaj novca, molim vas da nam ostavite nekoliko radnih dana za testiranje, ispitivanje i determinisanje da li je uređaj ili prateći delovi koji su vraćeni imaju fabričku grešku i ne funkcionišu ispravno.

- Nije dozvoljen povraćaj proizvoda za ličnu negu ili higijenu.


- Molimo vas da uočite moguća oštećenja usled transporta ili fabričke greške po prijamu uređaja i da nas izvestite o tome. Odmah ćemo vam obezbediti novi uređaj u zamenu za oštećeni. Molimo vas izvršite povraćaj oštećene robe u roku od 3 do 5 dana po prijemu.

- Uređaji sa cenom iznad 67 Eur moraju biti vraćeni prodavcu uz odgovarajući broj za praćenje pošiljke. Ukoliko radite povraćaj uređaja vrednosti preko 90 Eur, molimo vas da vaša pošiljka bude osigurana kod kurirske službe na iznos koji ste platili za robu.

- Molimo vas da proverite uslove povraćaja robe pre nego što izvršite porudžbinu i uplatu.. Ako se ne slažete sa ovim uslovim aza povraćaj robe, molimo vas nemojte kupovati na stranici kvantnaanaliza.com

- Zahvlajujemo vam se na razumevanu i saradnji.


http://www.medicomat.com/return.php